dimecres, 30 de setembre del 2009

Plum-cake de xocolata i nous


Ingredients:

- 150gr de xocolata fondant
- 150gr de farina
- 125gr de mantega
- 100gr de nous mòltes
- 6 cullerades de sucre
- 3 ous
- 1 cullerada de llevat en pols

Preparació:

Fondre la xocolata al bany Maria o al microones. Després deixar que es refredi una miqueta.
En un bol s'ha de batre la mantega i el sucre fins que quedi una massa cremosa, després incorporar-hi la xocolata, els ous batuts, la farina i el llevat junts i tamitzar-ho, i finalmet les nous triturades. Barrejar-ho tot molt bé fins que quedi una massa cremosa i una mica espessa.
En un motlle de plum-cake previament enfarinat i incorporem la massa i al forn a una 180 graus durant uns 50 minuts aproximadament.
Per comprovar que està cuit es pot punxar amb un ganivet i si surt net i sec és que ja és llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada