dimecres, 30 de setembre del 2009

Pastís de formatge amb una base fina de galeta

Ingredients:

- 200gr de galetes normals
- 125gr de mantega
- 8 ous
- 400gr de philadelphia
- 400ml de nata líquida
- 100gr de sucre

Preparació:

Desfer les galetes fins que quedi com una farina, després incorporar la mantega una mica fosa i barrejar-ho amb les mans fins que quedi com una sorra humida.
Posar aquesta barreja al motlle i presionar mica a mica amb les mans per tal de que quedi una massa compacte a la base del motlle.
Per altre banda s'ha de barrejar els ous, la nata líquida, el sucre i la philadelphia. Ha de quedar una crema molt líquida.
Incorporar aquesta crema al motlle i posar-ho al forn previament escalfat a uns 180 graus durant 25/30 minuts aproximadament.
Per comprovar que està llest es pot punxar amb un ganivet i si aquest surt net i força sec és que ja està al punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada